Yksivuotias KLOK


Written by on Friday, October 29, 2010

Havahduimme keskiviikkona 27.10. siihen tosiasiaan, että olemme tällä porukalla tehneet hommia tasan vuoden ajan. Toisin sanoen: oli syntymäpäivämme!

KLOK 1v.

Kuluneen vuoden aikana on ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä, ja kokemiemme tunnetilojen kirjo on ollut perin laaja. Toisinaan asiat ovat ilmenneet superhaastavina, toisinaan jokin asia on jopa rutiininomaista. Luovuus on päässyt kukkimaan, mutta välillä se on ollut myös lukkojen takana. Yhdessä olemme kuitenkin oppineet toisiltamme ja asiakkailtamme paljon, ja juuri siksi olemme myös onnistuneet pitämään työmme mielenkiintoisena. Harvassa ovat olleet ne aamut, jolloin olisi tehnyt mieli jäädä vain sängynpohjalle miettimään uravalintojaan.

Viimeinen vuosi piti sisällään toiminnan linjojen hakemista. Paljon jäi pois alkuperäisajatuksesta, mutta uskomme, että tietoinen valinta kohdistaa paukkumme videoviestintään ja -sisältöihin on ollut oikea ratkaisu. Online-video-osaamisen höydyntäminen myös muissa projekteissa on ollut luontevaa ja TV:n ja netin rakkaussuhdekin alkaa ottamaan askelia kohti päivänvaloa.

Mitä seuraava vuosi tuo tullessaan? Jatkamme samoilla linjoilla; teemme intohimoisesti työtä sen eteen, että videoilla viestiminen internetissä jatkaisi kasvuaan myös Suomessa. Uskomme, että jokaisen yrityksen on pidettävä kiinni perinteistään, mutta tärkeää on myös muuttua ja olla avoimin mielin uusia haasteita ajatellen. Pitää uskaltaa kokeilla ja innostua uudesta, onnistua ja epäonnistuakin, jotta pysyy kehityksessä mukana ja on viemässä asioita eteenpäin. Seuraava “elinvuotemme” on toivottavasti täynnä oivalluksia ja intohimoa, mukavia asiakkaita ja kumppaneita (kuten tähänkin asti), sekä positiivista ajattelua ja hyvää meininkiä. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä, kannustamisesta ja palautteesta!

Henri Kiuru, Jussi V. Laaksonen, Pekka Ollula & Pauli Kopu

Kirjoittaja on yksivuotias digitaalisen viestinnän toimisto, jonka kotipaikka on Tampere, ja joka suhtautuu intohimoisesti videoihin netissä.


About the author

Pauli is the founder and CEO of KLOK. He's a developer of strategy, style and expression of film as well as online video content.