Poliisi tweettaa


Written by on Friday, October 15, 2010

Manchesterin poliisin toimia on voinut seurata live-tyylisesti Twitteristä. Myös YouTube ja Flickr on otettu oivasti mukaan toimintaan. Tiedossahan on, että poliisien arki on muutakin kuin donitsien syömistä, ja kiinnostavan tästä tempauksesta tekeekin mahdollisuus päästä kurkistamaan poliisitoiminnan muuhun arkeen, työn määrään ja sen vaativuuteen. Virallisen Twitter-tilin ohella käytössä 24h-tempauksen aikana oli kolme muuta tiliä, joita tietenkin voi vieläkin käydä lueskelemassa.

Tweettien teemat ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Perinteisten onnettomuuksien ja pidätysten ohella päivityksissä on ollut myös asteen verran viihdyttävämpiä stooreja.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten omasta toiminnasta tehdään läpinäkyvämpää, osallistavaa ja osittain jopa erittäin mielenkiintoista. Retweeteistä ja kommenteista päätellen tämä tempaus on ollut menestys. Kuka avaa ovensa seuraavaksi?

About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.