Kuka on messissä?


Written by on Tuesday, June 29, 2010

Meistä todellakin on moneksi, ja niin on varsinkin täällä verkottuneessa maailmassa. On julkaisijoita, kriitikkoja ja kommentoijia, tiedonkerääjiä, peruskäyttäjiä, katselijoita sekä lisäksi vielä niitä, jotka eivät kovin aktiivisesti osallistu mihinkään. USA:ssa osallistujien jakauma menee Forrester Researchin mukaan näin (klikkaa isommaksi):

Emme tietenkään käytä nettiä täysin samanlaisesti kuin Atlantin toisella puolella lymyilevät ystävämme, mutta jotain suuntaa taulukosta löytyy varmasti. Hienoa tässä on se, että “senioreistakin” miltei joka viides lukee blogeja tai katselee videoita. Omasta sukupolvestani, joka kulkee taulukossa nimellä X, samankokoinen osuus luo sisältöä, jota ehkä mummonikin tällä hetkellä siis mahdollisesti lueskelee, nuoremmista ikäluokista puhumattakaan.

About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.