Bileet vaihtoon!


Written by on Wednesday, September 29, 2010

“Olisihan se hienoa, jos tämänkin yökerhon tunnelma olisi, kuin viettäisi iltaansa Lontoossa/Berliinissä/Rio de Janeirossa.” – lausahdus, jonka saattaa erinäisissä muodoissa kuulla äidyttyään juhlatuulelle, ja todettuaan, että jokaviikkoinen yökerhovalinta alkaa tuntua tylsältä. Mikä avuksi? Smirnoff on valjastanut faninsa tutkimaan niitä hetkiä, jolloin on ylpeänä voinut sanoa, että “Minä olin silloin siellä!”. Sosiaalisen median kampanjasta on siis kyse – jopa erittäin osallistavasta, toimivasta ja kekseliäästä sellaisesta (115,205 x Like, 29.9.2010, klo 09:32).

Smirnoff haluaa Facebook-saittinsa avulla kerätä faneiltaan tietoa parhaista bailukokemuksista, joita vaihdetaan neljäntoista eri maan välillä. Tämän lisäksi Smirnoffin kontit kiertävät maita ja mantuja eri puolilla maailmaa, kuten vanhan kunnon merikontin luonteeseen kuuluu. Voisihan se olla ihan mielenkiintoista esimerkiksi Tampereella kokea, miten tuulahdus kanadalaista yöelämää pöllähtää keskelle Hämeenkatua. Mutta Suomi nyt ei tällä kertaa ole projektissa mukana, vaan vaihtoon lähtevä yöelämä on peräisin Iso-Britanniasta, Brasiliasta, Australiasta, Etelä-Afrikasta, Libanonista, Kanadasta, Puolasta, Thaimaasta, Venezuelasta, USA:sta, Argentiinasta, Saksasta, Intiasta ja Irlannista. Nightlife Exchange Project tapahtuu samanaikaisesti 27. marraskuuta.

Minkä yöelämäkokemuksen sinä haluaisit viedä maailmalle?

Mikäli videon katselussa on ongelmia, sen voi nähdä Smirnoffin Facebook-sivulla.
About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.