Videomarkkinointi & kolme epäilystä


Written by on Wednesday, January 26, 2011

1. “Vanhemmat ihmiset eivät katsele videoita netissä.”
Esimerkiksi ComScoren tutkimus osoittaa, että videoita katselevien ikäjakauma ei ole läheskään niin nuorisopainotteinen kuin yleisesti luullaan. Esimerkiksi Saksassa videoiden katselijoista yli 40% on vanhempia kuin 45-vuotiaita.

2. “Yrityksemme johto tuskin innostuu videoista.”
Forbesin mukaan päättävät tahot ovat koko ajan enemmän kiinnostuneita tiedosta videoiden muodossa. Nuorempi johtajapolvi on halukas luomaan ja jakamaan videoita verkostoilleen Facebookissa, sähköpostilla, blogeissa, Twitterissä, omilla nettisivuilla jne. Näin siis valtameren toisella puolella – miksei meilläkin?

3. “Ei meidän tuotteita taida kannattaa näyttää videolla.”
Yhdysvaltalainen OraBrush päätti näyttää tuotteensa hyötyjä videolla, vaikka tuote onkin hyvin yksinkertainen ja myös helposti kuvailtavissa vaikkapa parilla lauseella tai valokuvalla. Yksinkertainen asia esitettynä jouhevasti. No, menestystähän siitä sitten seurasi (huomaa katsojaluvut). Videoon pääset tästä.

About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.