REKRY: 5 POSITIOTA


Written by on Wednesday, November 1, 2017

Rekrytoimme Marraskuussa 2017: 5 UUTTA POSITIOTA

KLOK on luova toimisto, joka keskittyy suunnittelemaan ja toteuttamaan modernia liikkuvaa kuvaa. Kasvamme  vauhdikkaasti ja tarvitsemme lisää kokeneita ja nälkäisiä jäseniä tiimiimme.

Filmin ja videon mitä erilaisempi käyttö tulee moninkertaistumaan seuraavien vuosien aikana. Samalla yleisöt pirstaloituvat ja jakelualustoja syntyy jatkuvasti lisää. Me katsomme liikkuvaa kuvaa niin isoilta kuin pieniltä ruuduilta, ja tulevaisuudessa kaikki sisältö liikkuu. KLOKin tehtävä on keksiä, miten tätä muutosta hyödynnetään luovasti asiakkaidemme eduksi. Me suunnittelemme ja toteutamme filmejä sekä videoita kaikille alustoille. Jos tämä kuulostaa haasteelta, johon haluat tarttua innolla, hae meille!

HAEMME…

ACCOUNT DIRECTOR

Tulet ensisijaisesti hankkimaan, hallitsemaan ja kasvattamaan asiakkuuksia ja johtamaan asiantuntijapalveluita tuottavaa tiimiäsi. Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäistä kaupallisista asiakasprojekteista ja hallitset b-to-b-projektimyynnin, projektinhallinnan sekä budjettivastuun. Myynnillisten tavoitteiden saavuttaminen motivoi sinua – saat kiksit bisnes development -hommista sekä tiimin vetämisestä. Taustaltasi voit olla mainos- tai viestintätoimistosta, filmituotannosta, konsultoinnista, startupista tai vaikka pelialalta. Tärkeintä meille on yhteiset arvot, oikea asenne ja sinun mukanasi tuoma osaaminen. Meillä asiakkuuksien vetäjä (Account Director) kulkee nimellä Senior Producer ja vastaa itsenäisesti omasta asiakasportfoliostaan sekä tiimistään.

PRODUCER

KLOKin tuottajalla liikkuvan kuvan toteuttaminen sujuu tilanteessa kuin tilanteessa ja hänellä on näkemys siitä, mikä alalla on modernia. Päivittäinen asiakaskommunikaatio on vahvuutesi, ja sinulla on näyttöjä onnistuneiden asiakasprojektien läpiviennistä itsenäisesti. Työssäsi pääset ratkomaan asiakkaidemme briefejä ja toisaalta johtamaan ammattitaitoista tiimiä. Budjetointi, budjettiseuranta ja -raportointi sekä projektinhallinta ovat sinulle tuttua. Tuottajan vastuulla on päivittäiset account managerointiin liittyvät tehtävät kuten uusien tuotantojen ja pitchien kehittely sekä myynti yhdessä Account Directorin ja tiimin kanssa.

SUUNNITTELIJA

Suunnittelijana hallitset tarinankerronnan, käsikirjoituksen ja konseptoinnin sekä näiden pitchaamisen asiakkaalle. Et kavahda uusia jakelukanavia ja niihin liittyvää työtä, kuten yleisön kasvatusta ja managerointia, vaan päinvastoin haluat kehittyä näissä. Työssäsi tarvitset myös analytiikka- ja julkaisutaitoja sekä osaat käyttää dataa hyödyksi taustoituksessa. Työsi tulee olemaan asiakasrajapinnassa ja toivomme, että sinulla on myös näyttöä menestyksekkäästi hoidetuista asiakasprojekteista sekä näkemystä niin asiakaslähtöisyydestä kuin siitä mitä liikkuvan kuvan tulee olla.

ART DIRECTOR & ANIMAATTORI

AD & Animaattorina osaat tehdä grafiikkaa sekä laittaa sen liikkumaan osana filmi -ja videotuotantoja. Projektit pysyvät hallussa, ymmärrät mitä asiakaslähtöinen suunnittelu on ja sinulla on halua kehittyä modernin liikkuvan kuvan tekemisessä. Osaat kommunikoida hyvin tiimin kanssa ja pystyt toimimaan annettujen aikataulujen puitteissa. Arvostamme, että töissäsi näkyy hyvä laatu ja tyyli.

OHJAAJA-LEIKKAAJA

Hallitset tarinankerronnan, käsikirjoituksen, konseptoinnin ja treatmentien laatimisen sekä näiden pitchaamisen asiakkaalle. Olet tehnyt ehkä tv-mainoksia, mutta et kavahda uusia jakelukanavia ja niihin liittyviä uusia muotoja sekä tarinankerronnan mahdollisuuksia. Ohjaaja-leikkaajana osaat tehdä filmi -ja videotuotantoja laadukkaasti. Projektit pysyvät sinulla hallussa, ymmärrät mitä asiakaslähtöinen suunnittelu on ja sinulla on halua kehittyä modernin liikkuvan kuvan tekemisessä. Arvostamme, että töissäsi näkyy hyvä laatu ja tyyli.

Klokkilaiset nauttivat kaikki työssään siitä että byrokratia on olematonta ja yksilön & tiimin vastuu sekä itsenäisyys korostuu. Meillä jokainen on työssään luova asiantuntija. Olemme jokainen työtehtävästä riippumatta eteenpäin katsovia, progressiivisia ja oppimiskeskeisiä, vastuunsa kantavia ammattilaisia, joita yhdistää halu olla tekemässä laatua sekä rakentaa uutta.

HAKEMUKSET

Kerro avoimella hakemuksella mitä positiota haet ja miksi.
Sisällytä hakemukseesi:
– CV
– palkkatoive
– mahdollinen aloituspäivä sekä
– työnäytteet

Lähetä hekemuksesi viimeistään su 12.11.2017: jobs(at)klok.fi

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa:
Annukka Harjula
Director of Talent and Production
annukka.harjula(at)klok.fi

Paikat täytetään heti kun sopivia tekijöitä löytyy. Työt alkaa sopimuksen mukaan vielä loppuvuodesta tai heti 2018 alussa.

KLOK on tulevaisuuteen katsova, pitkälle erikoistunut luova toimisto, joka tuottaa asiakkailleen modernia liikkuvaa kuvaa. Meille on tärkeää olla paras mahdollinen paikka tehdä luovaa työtä. Kehitämme jatkuvasti tiimiämme, joka haluaa keksiä liikkuvan kuvan uudestaan joka päivä. Teemme toteutuksia niin markkinointiviestintään, myyntiin kuin esimerkiksi asiakaskokemuksen osaksi. Suurin osa tuotannoistamme tehdään globaalisti ja menee kansainvälisille markkinoille. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erittäin haastavassa työympäristössä sekä kehittyä nopeasti kansainvälisten asiakkaiden ja projektien parissa. Työskentelemme jatkuvasti mm. Finnairin, Finavian, Valion, Koneen, S-ryhmän sekä Stockmannin kanssa.

 

About the author

KLOK is a creative agency focusing on moving images produced for targeted audiences. We write, produce and tailor-make video content for audiences on every platform from the web to mobile to TV. It takes a strategy, a plan, creative writing, producing, distribution and continuous analysis to make modern video content work. We are here to do all that.