Odotettavaa vuodelta 2011


Written by on Friday, February 11, 2011

Kuukausi sitten JWT Intelligence julkaisi klassikkonsa: top 100 trendit ja isot jutut vuonna 2011. Eli katsaus siihen mitä meidän on lupa odottaa kuluvalta vuodelta.

Tuo katsaus alkaa tietysti lyhyellä esityksellä siitä miten tarkkaan edellisissä ennustuksissa on osuttu ja täytyy sanoa, että kyllähän tuossa hyvin on osattu kristallipalloon katsoa. Henkilökohtaisesti olen innostunut siitä kuinka arkkitehtuuri, suunnittelu, yrittäjyys ja ihmisen kokoiset pienet asiat pääsevät loistamaan listalla. Jopa digitaalinen etiketti sekä laatuaika ilman näyttöjä on tulossa lujaa. Hyviä asioita nousukiidossa!

Markkinoinnin ja viestinnän kannalta lista sisältää 100 inspiroivaa lähdettä tulevalle työlle. Vaikka esitystä saa hetken selata läpi, niin se aivan varmasti silti kannattaa. Avartaa ajattelua ja tarkistaa mitkä asiat todennäköisemmin ovat niitä joista vielä vuoden aikana puhutaan.

Ajankohtaisuus ja tarkkuus pitää otteensaan loppuun asti ja aivan lopussa, listan sijalla 100, löytyy kokonaisuuden iloisin yllätys!

Katsaus on tässä: