Nokia Beta Labsin uusi ilme


Written by on Tuesday, November 30, 2010

Tuttuun tapaan Nokia Conversations YouTube kanavalla on julkaistu uusin tuotanto Nokia Situations, jonka myötä Beta Labsin ilmettä on uusittu. Tämä viimeisin uudistus on osoitus asiakkaamme sitoutumisesta online-videoiden käyttöön ja halusta kokeilla mikä online-yleisöön toimii ja mikä ei.

Tavoitteena on ollut tuoda Nokian kehitystiimit tuotteiden oikeisiin käyttötilanteisiin ja arkisempiin ympäristöihin. Kuitenkin on haluttu säilyttää tuttu ja internetissä tehokkaaksi havaittu kerronnan muoto sekä nopea, vaivaton tapa tuottaa videoita.

Meidän tehtävä on edelleen pitää huolta, että videot tuotetaan mahdollisimman tehokkaasti, nopeasti, jotta aihe säilyy tuoreena, ja asiakkaalle vaivatta. Nokia Beta Labsille YouTuben jatkuva ja määrätietoinen käyttö on tuottanut yhteisön aktivointia, suoraa keskustelua käyttäjien kanssa sekä lisännyt kehittäjäyhteisön tunnettuutta. Tuotekehitykselle videot ovat selkeä ja konkreettinen tapa näyttää suoraan mistä uutuudessa on kyse.

About the author

KLOK is a creative agency focusing on moving images produced for targeted audiences. We write, produce and tailor-make video content for audiences on every platform from the web to mobile to TV. It takes a strategy, a plan, creative writing, producing, distribution and continuous analysis to make modern video content work. We are here to do all that.