Muuttoa ja muutoksen tuulia


Written by on Wednesday, September 15, 2010

KLOKin väellä oli tänään aamulla ensimmäisenä askareena toimiston muuttopuuhia. Muutimme mappimme, paperimme ja tavaramme Finlaysonin alueelta keskustan toiselle puolelle. Nykyinen sijaintimme on Dynamo Business Centerissä Petrasolin tiloissa Hatanpään valtatien varrella. Onneksi pienellä digitaalisen viestinnän toimistolla ei ole paljoa painavaa kannettavaa. Toisenlainen projekti olisi muuttaa painotaloa.

puuvilla

Uusi ympäristö tuo uusia ajatuksia. Uuden toimiston seinät näyttävät vielä tyhjiltä ja pöydät tuntuvat hakevan oikeaa muodostelmaa. Uusi on aina aluksi kiinnostavaa. Innostus uudessa toimistossa on käsin kosketeltavissa.

Muuton jälkeen mielessäkin voi aloittaa pienen muutoksen: Pyrkiä eroon vanhoista huonoista tavoistaan kohti uusia, mukavampia ja tehokkaampia tapoja tehdä työtä. Toimiston muuton seurauksena työmatkakin muuttuu. Millaisia uusia ajatuksia päivään voi saadakaan uuden työmatkan varrelta aamuisin!

Tervetuloa käymään ja tutustumaan ihmevideoiden uuteen toimistoon! Lupaan tarjota kahvit, kertoa huonoja vitsejä ja näyttää huikeita videoita kaikille asiasta kiinnostuneille!

About the author