Mobiili infopaketti


Written by on Monday, January 3, 2011

Ihan aluksi on hyvä toivottaa oikein mukavaa ja menestyksekästä alkanutta vuotta! Ja sitten itse asiaan: kehitystä on tapahtunut viime vuoden aikana monessa mielessä ja tässä on yksi esimerkki (ja hieno infopaketti) siitä, miten mobiililaitteiden ja -sovellusten käyttö on jatkanut räjähdysmäistä menoaan:

Meidän kannaltamme kiinnostavaa on luonnollisesti myös se, että videoiden katselu mobiililaitteilla jatkaa huimaa nousuaan: 100 000 000 YouTube-videota katsellaan päivittäin! Me uskomme vahvasti siihen, että myös Suomessa online-video otetaan tänä vuonna huomattavasti enemmän tosissaan kuin aiemmin, ja että sen käyttö yritysten viestintätarkoituksissa ottaa suuria askelia eteenpäin niin työpöytiemme ääressä kuin mobiililaitteidemmekin näytöillä. Eiköhän tästä ole ihan hyvä jatkaa.

About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.