Kuulumisia toimistolta


Written by on Wednesday, August 25, 2010

Syksy on alkanut KLOK:n porukalla hyvällä vauhdilla. Heinäkuussa pääasiassa lomailimme ja nyt porukassa onkin aistittavissa aivan uudenlaista virtaa. Uudet ja vanhat asiakkaat pitävät meidät työssä kiinni aika mukavasti. Lisäksi keväällä meillä harjoittelussa ollut Uusitalon Petri aloitti meillä vakituisena työntekijänä elokuun alusta. Petri tuo porukkaamme vahvaa käsikirjoitus-, ohjaus- ja tuotanto-osaamista. Näin ollen ydintiimiimme kuuluu tällä hetkellä viisi henkilöä. Syksyn aikana tiimiä on tarkoitus kasvattaa vielä 1-2 ihmisellä.

Tosiaan, heti alkusyksy toi meille uusia asiakkaita Suominen Yhtymä Oyj:n ja Harvia Oy:n muodossa. Muutenkin syksyn alku vaikuttaa siltä, että kevään pohjatyö alkaa kantaa hedelmää ja myös laman pahin kurimus alkaa olla takanapäin. Yritykset ovat hiljalleen valmiimpia ja rohkeampia panostamaan uudenlaisiin välineisiin myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä. Toivon ja uskon, että voimme lähiviikkoina julkistaa lisää uusia asiakkuuksia.

Tässä kohtaa lienee paikallaan myös kiittää kaikkia tahoja, joilta olemme saaneet palautetta. Olemme kuunnelleet sitä ja tulemme uudistamaan läsnäoloamme verkossa lähiaikoina. Stay tuned!