Ilmojen halki


Written by on Wednesday, October 20, 2010

Matkailu on mukavaa. Ainakin silloin, kun matka ja sen suunnittelu sujuu ilman suurempia sydämentykytyksiä. Vähän kauemmas lähtiessä turvaudumme useimmiten lentoyhtiöiden palveluksiin, jotka viimeisten vuosien aikana ovat kuitenkin alkaneet keräämään astetta heikompaa palautetta niin palveluista, matkatavarajärjestelyistä kuin tilankäytöstäkin. Jos otat matkalaukun, joudut maksamaan siitä. Jos tilaat juoman, saat sitä huomattavan vähän. Jos olet ihminen, koneessa tulee ahtaat paikat. Jos matkustaminen ei ole rahasta kiinni, voi matkustaminen toki olla erittäinkin leppoisaa. Mikäli matkassa ollaan ns. opiskelijabudjetilla, on varteenotettavana vaihtoehtona joku monista halpalentoyhtiöistä.

Halpalentoyhtiö (pahoittelut tämän termin käytöstä) JetBlue on aloittanut pienimuotoisen hyökkäyksen kilpailijoitaan vastaan tuottamalla videomateriaalia juuri edellä mainituista “heikkouksista”. Videot ovat ytimekkäitä, viihdyttäviä ja niistä ymmärtää pointin välittömästi. Ei ole mukava matkustaa, kun haittatekijöitä on niin kovin paljon. Itse en tosin vielä ole JetBluen siivillä ollut, joten omakohtaista kokemusta heidän palveluistaan ei ole. Ehkä joskus testaan pitävätkö he lupauksensa.

“If you wouldn’t take it on the ground, don’t take it in the air.”

—–

Lisämaksu

Tila

Juomaa?

About the author

Jussi is one of the co-founders behind KLOK and is working as an Executive Producer. Discovering new opportunities to use online video and developing and investigating fresh content for channels is what he is passionate about.